Počuli ste o tantrickej masáži? A čo si pod ňou predstavíte? Pravdepodobne relaxačné a atraktívne služby, v ktorých dominuje erotika. Mali by sme však spomenúť napríklad aj fakt, že tieto postupy mali pri svojom vzniku- spirituálny a liečivý význam, kde sa k telu každého klienta pristupuje s úctou a nehou, akú naše telo potrebuje.

Masáž hlavy

A z tých tradícií sa vlastne v prípade tantra salónov vychádza dodnes, hoci si možno niekto pomyslí, že ide len o nejakú erotickú službu. Čo je ale v tomto prípade skutočne neúplný pohľad na vec. Už len z toho dôvodu, že cieľom tu nie je pohlavný styk, ale veľmi príjemný zážitok a citeľné telesné aj psychické uvoľnenie za asistencie senzuálnych dotykov. V podobe, v akej to praktizuje nuru masaz Tantradiamond.sk, špecializovaný tantra salón v našom hlavnom meste.

V prípade tantrických masáží ide o niečo viac, než o dosiahnutie rýchleho orgazmu tak, ako to chodí v prípade erotických ponúk. Spoločným bodom je tu len to, že v oboch prípadoch sa vlastne pracuje so sexuálnou energiou a napätím. Ale u každej z týchto masáží za iným cieľom a teda aj s trochu iným postupom. Pri tantre je potrebné, aby zákazník cítil dokonalé telesné uvoľnenie a postupne z neho unikal nahromadený stres. Rozhodne tu teda nejde len o nejaké rýchle vyvrcholenie- hoci aj pri odborne prevedenej tantrickej masáži môže prísť v závere k orgazmu, čiže pravdepodobne aj tomto prípade.

Sexy ženské telo

  • Je to celkom prirodzené, týmto spôsobom sa vlastne najlepšie prejaví uvoľnenie sexuálneho napätia.

Je dôležité, aby sa zákazník pred, ale predovšetkým počas a po skončení masáže necítil v strese či napätí. V úvode prichádza k rituálu namaste, ktorého význam spočíva v uctievaní našej telesnej schránky, ale má aj iný význam. Prichádza pri ňom k dychovému cvičeniu, k odbúraniu nervozity a k telesnej aj psychickej príprave na masáž.